A weboldalunk a megfelelő működése érdekében sütket használ.

Kezdőlap » Linhai » Linhai ATV » Linhai M570L EPS


    

Linhai M570L EPS

Akciós

 

Átlátható ártörténet
Cikkszám: LINHAIM570LEPS
Szokásos ár: 2 899 000 Ft
Ár (nettó) : 2 125 197 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
2 699 000 Ft

Rendszámozható T3b (traktor) kategóriában.

Traktorként forgalomba helyezve a vállalkozások az ÁFA-t visszaigényelhetik!

AZ ÁR 400 FORINT/EURO ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYES! 

Megbízható, erősebb motor

A folyadékhűtéses egyhengeres motor megnövelt teljesítménye elegendő a kemény munkához és a gyorsuláshoz. A motor a kanadai CV Tech vállalat automata sebességváltóján keresztül továbbítja erejét a kerekekhez. Kapcsolható  L / H / N / R/ P fokozat.

Erősebb motor

Elektromos szervókormány

A szervókormány megkönnyíti az ATV kormányzását, és hozzájárul a magas vezetési kényelemhez. A vezetés csak minimális erőfeszítést igényel alacsony sebességnél, vagy a helyszínen történő kanyarodáskor, és még egy hosszú út vagy egy napi munka sem fogja fárasztani. A szervókormány nem csak kényelmessé teszi az utazást és javítja az ATV kezelhetőségét, hanem lengéscsillapítóként is működik a kormányon - amikor az első kerék eldugott sziklába, lyukba vagy tuskóba ütközik, a szervókormány elnyeli az energia nagy részét, és az ütközés nem nyomja ki a kormányt a kezéből.

Szervókormány

4x4-es hajtás

A megbízható, elektromosan kapcsolható 4x4-es hajtás biztosítja az optimális tapadást bármilyen útfelületen. A kormányon lévő gomb megnyomásával a motor teljesítménye mindkét tengelyre továbbadódik, amikor nagyobb tapadásra van szüksége. Ezenkívül hatékony, felező fokozat áll rendelkezésre nehéz munkákhoz, meredek emelkedőkhöz és nehéz fuvarokhoz.

4x4-es hajtás

Első differenciálzár

A könnyen kezelhető elektromos első differenciálzárral nem okoz gondot az iszapban, a sárban, a nehéz és csúszós terepeken a közlekedés. Az összkerékhajtás (4x4) bekapcsolása és a differenciálzár bekapcsolása után az erő egyenletesen kerül elosztásra mindkét hajtott első kerékre. Csak annyit kell tennie, hogy megáll és megnyomja a kormányon lévő differenciálzár gombot.

Első differenciálzár

Kiváló futómű

A széles, könnyen kezelhető futómű nagy felfüggesztési magassággal és alacsony súlyponttal biztosít nagy, szabad mozgást és a kiváló stabilitást nehéz terepen és gyors vezetés esetén is. Az első kerekek önállóan függesztettek, az erőteljes hidraulikus tárcsafékek meggyőző fékerőt biztosítanak még nehéz terhek vontatása esetén is. A  kis fordulósugár hozzájárul a nagy manőverezhetőséghez.

Kiváló futómű

Meghosszabbított alváz

A rossz terepen történő vezethetőséget, tökéletes kanyarodást és a nagy sebességű menetstabilitást - a kiváló széles nyomtávú futómű és az alacsony súlypontú merev váz, és a független kerékfelfüggesztés biztosítja, ami arra sarkallja Önt, hogy mindig új és ismeretlen terepeket fedezzen fel. Az erőteljes hidraulikus tárcsafékek meggyőző fékerőt biztosítanak még nehéz terhek vontatása esetén is. A  kis fordulósugár hozzájárul a nagy manőverezhetőséghez. A megnövekedett tengelytáv miatt nemcsak a helykínálat, hanem a vezetési komfort is pozitívan változott.

Kiterjesztett alváz

Modern LED világítás

A LED világítás modern, vonzó megjelenést kölcsönöz. Amely biztonságos vezetést, és jól láthatóságot biztosít a sötétben.

Modern LED világítás

Hátsó tároló

Kirándulások és a napi munka során a hátsó ülés mögötti nagy zárható tárolóhelynek nagy hasznát vehetjük. 

Hátsó tároló

Új LCD kijelző

A digitális LCD-kijelzőt teljesen átalakították, hogy az információk jobban olvashatók legyenek, és egyértelműbben jelenjenek meg: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-jelző, üzemórák jelzője, 2WD / 4WD bekapcsolt állapotú kijelző, hűtőfolyadék hőmérséklet-jelző, digitális üzemanyag-mérő, semleges jelzőfény, távolsági fény, irányjelző és figyelmeztető lámpák, hátrameneti sebességjelző.

Új LCD kijelző

Gazdag felszerelés

A verhetetlen ára ellenére a Linhai M565L EPS rengeteg alapfelszereltséggel büszkélkedhet. Ide tartozik például az elektromos szervókormán, egy elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 hajtás, egy masszív első lökhárító, egy robusztus első és hátsó tartó, dizájnos alufelnik, egy 3000 fontos elektromos csörlő távirányítóval, vonószem, kézvédők, LED nappali menetfény, LED-es irányjelzők,LED-es hátsó lámpák, USB aljzat, 12 V-os aljzat.

Gazdag felszerelést tartalmaz

 • 4 ütemű, 499,5 cm3-es motor
 • teljesítménye: 38 Le
 • folyadékhűtéses
 • kapcsolható összkerékhajtás
 • váltó: automata fokozatmentes R/N/H/L/P
 • kétszemélyes
 • szervókormány
 • hasmagasság: 25,3 cm
 • tengelytáv: 149 cm
 • gumik mérete: 25x8-12, 25x10-12
 • alufelni
 • üzemi fék: hidraulikus tárcsafék
 • parkoló fék: rögzíthető fékkar
 • száraz tömeg: 384 kg
 • hosszúság: 233 cm
 • szélesség: 116 cm
 • magasság: 126,5 cm
 • csörlő, vonóhorog, kézvédők
 • szín: fekete, piros, homok

 Az árváltozás jogát fenntartjuk.

YTUyZjUz